Nieuwe coronamaatregelen

Vanaf zaterdag 25 september is 1,5 meter afstand houden niet meer verplicht. Deze versoepelingen brengen een aantal veranderingen met zich mee voor onze locatie.

Zwembad

Vanaf 25 september hoeft er niet meer gereserveerd te worden voor het banenzwemmen, het recreatiefzwemmen en het doelgroepenzwemmen. Voor de overige zwemlessen geldt dat de dagen en tijden zoals gekozen aan de start van de zwemlessen blijven staan.

Horeca

Omdat we aan iedereen de mogelijkheid willen bieden om toch naar de zwemlessen te komen kijken (ook zonder coronatoegangsbewijs) zijn er twee looproutes gemaakt in onze horeca.

Looproute 1: Sportontmoetingsruimte
Voor deze looproute heb je geen coronatoegangsbewijs nodig. Je krijgt toegang tot de sportontmoetingsruimte zodat je toch naar de zwemlessen kunt kijken. Het is niet mogelijk om iets te bestellen aan de bar en om consumpties hier te nuttigen.

Looproute 2: Horeca
Voor deze looproute heb je vanaf 14 jaar een coronatoegangsbewijs nodig en een geldig legitimatiebewijs. Je mag iets bestellen bij de bar. Houd dus je QR bij de hand en nuttig je consumptie aan de bar. 

Wat wordt er verstaan onder een geldig coronabewijs?
  1. Je hebt een geldig vaccinatiebewijs op de Corona Check-app.
  2. Je hebt een geldig herstelbewijs op de Corona Check-app.
  3. Wanneer je beide niet hebt, maak je van tevoren snel en makkelijk een testafspraak testenvoortoegang.nl.
Binnensport

Voor de binnensport verandert er weinig. Wanneer bezoekers naar het sporten willen kijken vanaf een tribune hoeven zij geen coronatoegangsbewijs te tonen zoals bovengenoemd.

 

Terug naar overzicht
ABC Snelcursus

Sportcomplex De Joffer

De Joffer, hét sportcomplex in Voerendaal waar je kunt zwemmen, sporten én kunt ontspannen in de sauna en horeca faciliteiten.