Tariefwijzigingen bij Sportcomplex De Joffer

Via dit nieuwsbericht willen we jullie informeren over de tariefwijzigingen die wij per 5 september bij Sportcomplex De Joffer gaan doorvoeren. Zoals jullie hoogstwaarschijnlijk weten zijn de kosten van energie en levensmiddelen de afgelopen tijd enorm gestegen. Ook bij De Joffer is dit van invloed op onze huidige exploitatie. Via deze memo kun je de volledige reden van prijsverhoging lezen en hieronder vind je een overzicht van wat deze wijzigingen betekenen. 

EasySwim zwemlessen

Oude voorwaarden blijven hetzelfde voor iedereen die al aan de EasySwim zwemlessen meedoet. De prijs per les gaat voor nieuwe kindjes wel omhoog naar €11,-. Omdat we iedereen die bij ons zwemles gaat volgen willen compenseren, betaal je in de maanden september en oktober géén inschrijfgeld. De kosten voor het EasySwim zwemvest en het diplomazwemmen blijven onveranderd. 

Nieuwe prijzen

Zoals in de memo te lezen valt veranderen de prijzen per 5 september. Zowel hieronder als onder het kopje tarieven op de website vind je de nieuwe prijzen per activiteit. 

Terug naar overzicht
ABC Snelcursus

Sportcomplex De Joffer

De Joffer, hét sportcomplex in Voerendaal waar je kunt zwemmen, sporten én kunt ontspannen in de sauna en horeca faciliteiten.