Helaas wordt de huidige lockdown verlengd tot 2 maart 2021. Dat betekent voor ons sportcentrum dat we nog even moeten wachten met het verwelkomen van onze leden. Super jammer, we hadden als Pica Mare team erg veel zin om samen met jullie onze zwemactiviteiten weer op te pakken.  

Heropening Pica Mare

Omdat we regelmatig vragen krijgen rondom de heropening, maar ook over de verandering van Optisport naar Yask krijgen hebben we voor jullie een top 8 van meest gestelde vragen opgesteld. 
Heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, we zullen er dan zo snel mogelijk bij je op terugkomen. 
 
Heb je je ingeschreven via dit formulier? Dan zul je binnenkort ook een mail van ons ontvangen waarin we een update over de laatste stand van zaken zullen geven. 
 

De 8 meest gestelde vragen over de heropening van Pica Mare 

 1. Wat voor een beloningsysteem voor de ABC- zwemlessen komt er? Blijven de schatkistjes met diamantjes?
  Er komt een nieuw beloningsysteem. Hoe en wat dat er uit ziet? Daar gaan we jullie binnenkort via Facebook meer over vertellen. Dus meld je snel aan op onze pagina: Pica Mare | Facebook

  Alle kinderen die deelnemen aan de ABC- zwemlessen ontvangen het nieuwe beloningsysteem, daarbij maken ze een vliegende start. Je krijgt namelijk direct de beloningen tot op het niveau waar je nu bent! 

  Het plastic kistje vanuit Optisport wordt helaas niet verder gevuld. 


 2. Komt er een leerlingvolgsysteem? Kunnen we daar nu al in kijken?
  Jazeker, er komt een nieuw leerlingvolgsysteem waarin je de voortgang van je kind kunt zien. Op dit moment zijn het echter nog lege pagina’s. Zodra de lessen zijn hervat wordt het leerlingvolgsysteem zo snel mogelijk voor de ouders toegankelijk gemaakt en zullen jullie daar dus ook de inloggegevens voor ontvangen. 

 3. Blijven de oude pasjes blijven geldig?
  Nee, de oude pasjes zijn niet meer geldig. De tegoeden die op je pasje stonden blijven uiteraard wel geldig. Je kunt zodra we geopend zijn je oude pasje bij ons inleveren, wij zullen dan het tegoed overzetten op je nieuwe pas. 

  Denk je er aan om je alvast in te schrijven via dit formulier? Dan kunnen wij alvast een nieuw pasje voor je aanmaken. 


 4. Krijgen we geld terug voor de oude pasjes?
  Er wordt geen geld teruggegeven voor je oude pasje. Je kunt het oude pasje namelijk gratis omruilen voor een nieuw pasje. Om te zorgen dat dit snel en gemakkelijk verloopt kun je online alvast je gegevens doorgeven zodat bij de heropening het pasje voor je klaarligt.  


 5. Blijven de lessen hetzelfde?
  Zeker weten. De lessen en activiteiten blijven hetzelfde, ook jullie vertrouwde instructeurs staan straks weer vol energie voor jullie klaar. Wel gaan we de komende tijd werken aan een verbetering van de bestaande lessen en activiteiten. Daarnaast gaan we het aanbod ook uitbreiden. Heb je tips of suggesties? Laat het ons weten via ons contactformulier.


 6. Blijven de lesdagen en lestijden hetzelfde? 
  Ook de dagen en tijden, blijven net als het aanbod ongewijzigd. Je kan dus gewoon op de vertrouwde dag en tijdstip bij ons terecht voor je sportactiviteit. Bekijk hier ons complete aanbod. 


 7. Blijven de kosten hetzelfde als in 2020? 
  De prijzen worden niet verhoogd ten opzichte van de prijzen die voorheen golden. Wel heeft er per 1 januari 2021 de jaarlijkse indexering plaatsgevonden. Dat is dit jaar iets meer dan 2%. Je kan de huidige tarieven snel en gemakkelijk hier terugvinden. 


 8. Blijft het vertrouwde personeel?
  Ook in 2021 staat het vertrouwde Pica Mare team met een glimlach op haar gezicht voor je klaar. Wij staan te popelen om samen met jou weer een duik in het water te nemen. Blijf gezond en tot snel! 
Terug naar overzicht
Contact Pica Mare

Pica Mare Gennep

Pica Mare, dé sportaccommodatie in regio Gennep waar je kan sporten, zwemmen, ontspannen én kan genieten van culturele bijeenkomsten.