ZOMERROOSTER PICA MARE

De zomer staat weer voor de deur! Tijd om even ertussenuit te gaan en volledig tot rust te komen. Maar ook genoeg tijd om lekker bij ons in het zwembad een duik te nemen! In de zomerperiode hebben we een aangepast rooster van 19 juli tot en met 8 augustus. Deze kun je hier vinden. 

 

Zwemlessen

Let op! Alle extra zwemlessen in deze periode zijn op inschrijving. De lessen worden ingedeeld op niveau en daarbij geldt: vol is vol. De inschrijvingen worden vanaf 5 juli geopend. Bel of mail hiervoor met de receptie. Het tarief voor een les bedraagt €12,80 incl. 10% korting. 

 

Kredieten

Je kunt de kredieten blijven gebruiken voor aquasport, baby- en peuterzwemmen en het banenzwemmen. Omdat we een beperkt aanbod hebben, wordt de geldigheid van je krediet met 6 weken verlengd.

 

Abonnement

Heeft u een abonnement? Dan wordt uw kaart per 19 juli stopgezet en de einddatum met 6 weken verlengd. Mocht u in de zomerperiode toch willen komen zwemmen? Dat kan! Dan kun je een los ticket kopen op locatie of gebruik maken van de zomeraanbieding:

Kom 3 weken onbeperkt banenzwemmen en aquasporten voor €30,-.

 

Bijlage: Zomerrooster 2021

Terug naar overzicht
Contact Pica Mare

Pica Mare Gennep

Pica Mare, dé sportaccommodatie in regio Gennep waar je kan sporten, zwemmen, ontspannen én kan genieten van culturele bijeenkomsten.