Beste bezoeker,

In de persconferentie van zaterdagavond zijn er weer landelijk verscherpte coronamaatregelen aangekondigd door het kabinet, hetgeen neerkomt op een grote lockdown binnen Nederland. Hier vind je alle coronamaatregelen van de Rijksoverheid die vanaf zondag 19 december 05.00 uur gelden en in ieder geval tot en met vrijdag 14 januari 2022 blijven. 

Vanaf 19 december is het gehele sportcentrum Pica Mare gesloten met uitzondering van de zwemlessen voor het A, B en C zwemdiploma. Concreet betekent dit dat alleen het zwemlesrooster voor kinderen gehandhaafd blijft.

Sinds 6 november is een coronatoegangsbewijs verplicht voor bezoekers vanaf 18 jaar. Deze dien je te tonen bij het controlepunt voordat je het zwembad betreedt. Wanneer je kind bij ons op zwemles zit en je niet in het bezit bent van een coronatoegangsbewijs, kan er gebruik gemaakt worden van de gang tot aan de kleedkamers. In deze ruimte dien je 1,5 afstand te bewaren en is het dragen van een mondkapje verplicht.

De horeca is gesloten én mag ook niet gebruikt worden om te kijken naar de zwemlessen.


Heb je nog vragen of zijn er nog dingen onduidelijk? Kijk dan eens op onze corona pagina.
Terug naar overzicht
Contact Pica Mare

Pica Mare Gennep

Pica Mare, dé sportaccommodatie in regio Gennep waar je kan sporten, zwemmen, ontspannen én kan genieten van culturele bijeenkomsten.