De zwemlessen starten weer!

Met ingang van dinsdag 16 maart mogen de zwemlessen weer starten. Alle kinderen blijven zwemmen op dezelfde dag/tijd als voor de sluiting, en natuurlijk bij de vertrouwde zweminstructeur! Ben je even vergeten welke dag/tijd dit was? Mail dan naar: picamare@yask.nl, dan sturen wij de juiste tijden door!

Gaan alle zwemlessen beginnen?

Nee, alleen de ABC zwemlessen (tot 12 jaar) zullen vanaf dinsdag 16 maart van start gaan. Voor de overige activiteiten zullen we nog even geduld moeten hebben. Houd onze nieuwspagina en Facebook in de gaten voor de laatste updates!

Let op de huisregels!

We kijken ernaar uit om jullie weer te zien! In verband met de coronamaatregelen die nog steeds gelden, mag 1 ouder zijn/haar kind naar de horeca te brengen. Let op! Het dragen van een mondkapje is verplicht! Zorg ervoor dat de kinderen thuis de badkleding al aandoen. De instructeurs halen de kinderen op in de horeca.

Na afloop van de zwemles, mag 1 ouder zijn/haar kind ophalen in de kleedlokalen. Elke instructeur heeft zijn eigen kleur/kleedkamer waar de kinderen terug naartoe gebracht worden.

Helaas is het nog niet toegestaan om te blijven kijken naar de zwemlessen in de horeca. Ouders zullen dus tijdens de zwemles buiten moeten wachten. Zorg ervoor dat je een telefoonnummer doorgeeft aan ons zodat we jullie kunnen bereiken!

Vergeet je niet aan te melden!

Door de overname hebben we helaas weinig gegevens van onze klanten. Heb je nog geen e-mail van ons ontvangen? Vul dan het aanmeldformulier in via deze link: https://www.yask.nl/pica-mare. Dan kunnen we je op de hoogte houden van alle nieuwsberichten.

Omwisselen van de pasjes

Onze pasjes zijn aangepast en daarom krijgen jullie een nieuw Yask accomodatiepasje. De oude pasjes zullen dus niet meer geldig zijn. De tegoeden die op je pasje stonden blijven uiteraard wel geldig! Wij zullen het tegoed overzetten op je nieuwe pas wanneer je het oude pasje inlevert. Deel je gegevens in het aanmeldformulier, dan zorgen wij ervoor dat jou nieuwe pasje voor je klaarligt bij de heropening van Pica Mare!

Mocht je nog vragen hebben, horen wij het graag!

Terug naar overzicht
Contact Pica Mare

Pica Mare Gennep

Pica Mare, dé sportaccommodatie in regio Gennep waar je kan sporten, zwemmen, ontspannen én kan genieten van culturele bijeenkomsten.