Dit bericht werd via Optisport aan alle bezoekers gestuurd:

- Brief - 

Beste bezoeker van Pica Mare,

Afgelopen jaren  mochten wij de locatie Pica Mare namens de gemeente exploiteren en beheren.

Recent heeft de gemeente Gennep een tienjarige overeenkomst gesloten met Yask, voor de exploitatie van de sporthal, het zwembad, zaal Pica Mare en alle gymzalen in de gemeente Gennep.

Dit betekent dat wij per 1 januari 2021 onze dienstverlening over zullen dragen aan Yask*.


Wat gaat u merken van deze overgang?

Onze huidige dienstverlening wordt door Yask voortgezet, zodat u in het nieuwe jaar op vertrouwde wijze van het bestaande aanbod gebruik kunt blijven maken. Daarnaast wordt er door Yask snel een start gemaakt met het waarmaken van de ambities, die samen met de gebruikers van de accommodaties zijn opgesteld.


U kunt dus op vertrouwde wijze gebruik blijven maken van het aanbod van Pica Mare.

 
Het activiteiten aanbod
Het aanbod van lessen en activiteiten en de openingstijden veranderen voorlopig niet. U kunt de komende periode gebruik maken van dezelfde activiteiten op dezelfde tijden. Dit geldt zowel voor de gymzalen, het zwembad als voor de sporthallen.

In de maanden daarna zullen er door Yask geleidelijk aan veranderingen worden doorgevoerd. Alle betrokken worden daarover tijdig geïnformeerd.


Entreekaarten en abonnementen
Onze entreekaarten en abonnementen blijven geldig. Bent u of uw kind in het bezit van een abonnement of een meerbadenkaart, dan loopt deze gewoon tegen dezelfde voorwaarden door in 2021.  


Locatie en personeel
Ook in 2021 komt u onze vertrouwde medewerkers in de locatie tegen, maar dan in de nieuwe bedrijfskleding van Yask. Daarnaast zal de locatie zelf voorzien worden van nieuwe signing, zoals borden, posters, banners en dergelijke.


Nieuwe website
Vanaf 1 januari 2021 kunt u alle informatie over het zwembad, het zalencentrum, de sporthal en gymlokalen vinden op de nieuwe website www.picamare.nl.


Online bijeenkomst
Op donderdag 10 december van 19.00 tot 20.00 uur is er een online bijeenkomst waarin de gemaakte afspraken in de overeenkomst tussen Yask en de gemeente verder worden toegelicht. U bent van harte welkom om hieraan deel te nemen. Tijdens deze bijeenkomst is er ook gelegenheid om vragen te stellen. U kunt zich van tevoren aan melden door een mail te sturen naar gemeente@gennep.nl.

 
Tot slot
Graag willen wij u bedanken voor uw vertrouwen in ons de afgelopen jaren. Optisport blijft actief in de exploitatie van maatschappelijke voorzieningen op vele andere plekken in Nederland en België. Wij hopen u dan ook op een van onze andere locaties nogmaals te mogen verwelkomen.

Wij wensen Yask heel veel succes met de voortzetting van de dienstverlening bij Pica Mare in Gennep!

Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van deze brief dan kunt u contact opnemen met  onze receptie  via picamare@optisport.nl of 0485-514848.

Met vriendelijke groet,

Niels van der Heijden
Locatiemanager Optisport sportcentrum Pica Mare

Terug naar overzicht
Contact Pica Mare

Pica Mare Gennep

Pica Mare, dé sportaccommodatie in regio Gennep waar je kan sporten, zwemmen, ontspannen én kan genieten van culturele bijeenkomsten.