Corona

CORONAMAATREGELEN, HOE ZIT HET NU?

 

De coronamaatregelen beïnvloeden ons allemaal. Hoe gaan wij hiermee om op onze locatie? En wat voor invloed heeft dit op jou? We hebben de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Zo weet jij precies wat je kunt verwachten op onze locatie!

Vanaf zondag 28 november gelden er vanaf 05.00 uur nieuwe coronamaatregelen. Deze gelden in ieder geval tot 19 december en zijn hier terug te vinden.

Laatst geüpdatet op maandag 29 november 2021

 

Bezoek je ons zwembad?

Gaan de zwemlessen nog wel door?
Ja. Na 17.00 uur kan er niet meer gezwommen worden op onze locatie. Om je tegemoet te komen in een reguliere afronding van het zwemlestraject waarin jouw kind zich nu bevindt, zullen wij voor de komende diploma afzwemmomenten de zwemlessen anders in gaan delen die normaliter na 17:00 uur plaatsvinden. Hiervoor zullen wij telefonisch contact opnemen. Dit betekent dat de aanvangstijd van alle zwemlessen mogelijk wijzigen.

Moet ik een mondkapje dragen op de locatie?
Ja. Het dragen van een mondkapje is verplicht in onze locatie.

Als ik wil komen zwemmen heb ik dan een coronatoegangsbewijs nodig?
Ja. Sinds zaterdag 6 november is een coronatoegangsbewijs verplicht voor alle bezoekers vanaf 18 jaar. Op onze locatie hebben we een controlepunt waar je jouw coronatoegangsbewijs én een geldig legitimatiebewijs dient te tonen. Dit geldt voor de zwemlessen, doelgroep activiteiten, recreatief zwemmen en banen zwemmen. Lees hier de meest actuele informatie van Rijksoverheid.

Mag ik mijn kind helpen met omkleden als ik niet in het bezit ben van een coronatoegangsbewijs?
Wanneer je kind bij ons op zwemles zit en je niet in het bezit bent van een coronatoegangsbewijs, kan er gebruik gemaakt worden van de door de gemeente aangewezen omkleedruimte. In deze ruimte dien je 1,5 afstand te bewaren en is het dragen van een mondkapje verplicht.

Mag ik naar de zwemlessen komen kijken?
Ja. Je mag naar de zwemlessen kijken vanuit de horeca. Met de huidige regelgeving dien je hiervoor in het bezit te zijn van een coronatoegangsbewijs.

 

Bezoek je onze horeca?

Sluit de horeca ook eerder op de locatie?
Ja. Onze horeca sluit om 17.00 uur. 

Moet ik een mondkapje dragen in de horeca?
Ja. Bij verplaatsing is het dragen van een mondkapje verplicht. Houd 1,5 meter afstand van anderen en neem vaste zitplaatsen aan.

Als ik plaats wil nemen in de horeca heb ik dan een coronatoegangsbewijs nodig?
Ja. Sinds zaterdag 6 november is een coronatoegangsbewijs verplicht voor alle bezoekers vanaf 13 jaar. Bezoekers van 14 jaar en ouder dienen tevens een geldig legitimatiebewijs te tonen bij het controlepunt.

 

Bezoek je onze binnensport?

Heb ik een coronatoegangsbewijs nodig om de binnensport te kunnen bezoeken?
Ja. Om gebruik te kunnen maken van onze binnensport faciliteiten is sinds 6 november een coronatoegangsbewijs verplicht voor alle bezoekers van 18 jaar en ouder.

Mag er publiek aanwezig zijn bij sportwedstrijden?
Nee. Publiek bij sportwedstrijden, zowel bij de professionals als amateurs, is niet toegestaan.

 

Contact Pica Mare

Pica Mare Gennep

Pica Mare, dé sportaccommodatie in regio Gennep waar je kan sporten, zwemmen, ontspannen én kan genieten van culturele bijeenkomsten.