Afhuren zwembad

Afhuren zwembad

Wil jij het hele zwembad voor een evenement reserveren? Dat kan. Zo ontvangen wij bijvoorbeeld iedere zaterdag ochtend de naturistenvereniging in ons zwembad.
Ben je een vereniging en wil je een keer met de hele club zwemmen? Heb je een groot familiefeest of een ander groot evenement? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Pica Mare Gennep

We bieden een ruim zwemcentrum met een 25 m2 wedstrijdbad waar we diverse zwemlessen voor jong en oud kunnen verzorgen. Daarnaast beschikken we over een recreatie bad mét een 30 meter lange glijbaan, een beestig leuk peuterbad, jacuzzi en Turkse tuinen.

Het is tevens mogelijk om voor verschillende tijdsvakken het zwembad te reserveren. Bijvoorbeeld voor een specifieke zaterdag of zondag ochtend.

 

 

Tarieven voor verenigingen

Verhuurmogelijkheden recreatiebad
€ 66,20
Dagtarief verenigingen
speciaal tarief
€ 52,90
Daltarief verenigingen
speciaal tarief (tussen 22.00 en 10.00 uur)
Verhuurmogelijkheden wedstrijdbad
€ 107,70
Dagtarief verenigingen
speciaal tarief
€ 52,90
Daltarief verenigingen
speciaal tarief (tussen 22.00 en 10.00 uur)

Meer informatie over het afhuren van ons zwembad

Vul het onderstaande contactformulier in en laat je vragen en wensen voor ons achter. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Contact Pica Mare

Pica Mare Gennep

Pica Mare, dé sportaccommodatie in regio Gennep waar je kan sporten, zwemmen, ontspannen én kan genieten van culturele bijeenkomsten.