Snorkelen

Snorkelen

Leren snorkelen, dat kan bij Pica Mare! Wanneer jij je A en B/C diploma hebt, mag je starten met de snorkelcursus. In deze cursus ga je de onderwaterwereld bekijken door je duikmasker en leer je zwemmen met een snorkeluitrusting!

 

Wat gaan we doen?

In 10 lessen leer je de basis van het snorkelen. Je leert bijvoorbeeld hoe je je duikbril opzet en hoe je je snorkel leegblaast. Tijdens de lessen in het water leer je diverse technieken aan om de uitrusting op te tuigen en af te stellen, het water in te gaan, te controleren hoe je blijft drijven, aan de oppervlakte te zwemmen, je snorkel watervrij te krijgen en moeiteloos hoekduiken te maken. Ook komen de adem technieken naar voren.

We doen veel oefeningen op een leuke manier zodat je aan het einde van de cursus de snorkeltechniek goed beheerst. Zo kun je op vakantie de onderwaterwereld gaan bekijken door je duikbril!

 

Wat heb ik nodig?

Voor de snorkelcursus heb je een duikbril, snorkel en zwemvliezen nodig. Deze hebben wij al voor je klaarliggen. De huur van het materiaal is inbegrepen in de prijs. Wil je graag meer weten? Stuur ons dan een e-mail naar picamare@yask.nl of neem telefonisch contact met ons op via 0485 514 848

 

Waarom jij wilt starten met snorkelen?

  • Het is een uitdagend vervolg op het B diploma.
  • Je behaalt je snorkeldiploma.
  • Je leert de snorkeltechniek goed te beheersen.
  • Het is een goede voorbereiding op scuba diving.
  • Je krijgt les van onze ervaren instructrice Marlou.

 

Aanmelden?

Enthousiast? Schrijf je dan snel in door het inschrijfformulier in te vullen via deze link. Of stuur een mail  naar picamare@yask.nl

Wanneer zijn deze lessen?

Wo
16:30 - 17:15
Snorkelen
Wo
16:30 - 17:15
Snorkelen

Wat kost dit?

Snorkelen
€ 100,-
Snorkelen
10 lessen (incl. gebruik materiaal)
Contact Pica Mare

Pica Mare Gennep

Pica Mare, dé sportaccommodatie in regio Gennep waar je kan sporten, zwemmen, ontspannen én kan genieten van culturele bijeenkomsten.