Zwemfeestje verjaardag

Zwemfeestje verjaardag

Jouw verjaardag met een zwemfeestje vieren. Dat kan bij Pica Mare in Gennep. We hebben twee zwembaden en als kers op de taart een mega toffe glijbaan van 30 meter lang. Uiteraard kan je bij ons ook lekker chillen in het zwembad of kunnen we een leuk survivalparcours voor je opzetten.

Kinderfeestje in ons zwembad

Dat wordt een verjaardag om nooit meer te vergeten. Hoe leuk is het als je met je vriendjes en vriendinnetjes mag ravotten in het water? Persoonlijke wensen zijn bespreekbaar en we kunnen samen met jou bekijken hoe we dit verjaardagsfeestje onvergetelijk maken.

Een zwemfeestje voor je verjaardag
In overleg is er heel veel mogelijk. Denk eens aan een survival parcours, diverse zwemopdrachten door het bad heen, een speurtocht. En uiteraard lekker ravotten en plezier maken in ons recreatie bad. Ook voor deze verjaardags zwemfeestjes zijn onze andere faciliteiten beschikbaar.
Zo kun je relaxen in ons bubbelbad, of met een vaart van onze glijbaan af. Natuurlijk is het belangrijk om te vermelden dat alle deelnemers van het feestje in het bezit moeten zijn van een zwemdiploma.

Afsluiten met frietjes en ranja

Bij een kinderfeestje horen ook frietjes toch? Wij hebben een café dat heerlijke frietjes met een snack voor de kids serveert. Had je liever wat anders in gedachten? Of wil je de kinderen trakteren op een lekker stukje gebak? Laat het ons weten via onderstaand contact formulier en dan bespreken we de mogelijkheden.

Stel je vraag via ons contactformulier

Contact Pica Mare

Pica Mare Gennep

Pica Mare, dé sportaccommodatie in regio Gennep waar je kan sporten, zwemmen, ontspannen én kan genieten van culturele bijeenkomsten.