Oefenen voor zwemdiploma

Oefenen voor het ABC zwemdiploma.

Wanneer je deelneemt aan het reguliere ABC zwemlessen traject is dit een verplicht oefentraject waarbij je de routing voor het diplomazwemmen gaat doornemen. Samen met een ervaren instructeur ga je aan de slag met zwemslagen, zwemvaardigheden, maar ook de ervaring van het ‘afzwemmen’ worden geoefend. Een perfecte voorbereiding voor de grote dag, samen met andere zwemgenootjes ga je op een plezierige manier aan de slag met je zwemskills.

Wat zijn de voordelen?

  • Omgaan met drukte
  • Routing diplomazwemmen wordt doorlopen
  • Begeleiding vanuit ervaren instructeurs
  • Een vooraf afgesproken tijdstip met je groep


Zwemmen met kleding aan

Omdat je voor je diploma ook met kleding aan moet zwemmen gaan we dit samen oefenen. We organiseren 4 sessies: 2 mét en 2 zonder extra kleding over de badkleding. We infomeren je tijdig wanneer en welke kleding je mee mag nemen.

 

Extra oefenen met je papa of mama?

Dat mag! Buiten dit oefentraject kun je ook samen met je papa of mama aan de slag om je voor te bereiden op het diploma zwemmen. Dit kan tijdens onze ‘oefenuurtjes’. Hieronder vind je de dagen en tijdstippen terug. Je gaat zelf met je begeleider aan de slag met de diplomavaardigheden. Voordeel is dat er altijd een instructeur aanwezig is die je tips kan geven. Het kind krijgt gratis toegang, de begeleider betaalt het reguliere tarief. Heb jij je aangemeld voor de ABC zwemlessen? Dan mag je ook gebruik komen maken van deze oefenuurtjes met je papa of mama!
Ma
17:30 - 18:30
Oefenen zwemdiploma
Zo
10:30 - 11:00
Oefenen zwemdiploma
Ma
17:30 - 18:30
Oefenen zwemdiploma
Zo
10:30 - 11:00
Oefenen zwemdiploma

Kosten van oefen zwemlessen

Deelnemers die een ABC-zwemtraject volgen maken verplicht gebruik van deze oefenuurtjes. De kosten van dit oefentraject heb je al eenmalig voldaan tijdens het afsluiten van je maandabonnement. Dat geldt ook voor het daadwerkelijke diplomazwemmen. Wil je extra komen oefenen met je papa of mama? Dat kan! Hieronder alle kosten weergeven:
Oefenen voor zwemdiploma (met papa of mama)
€ gratis
Entree
voor kinderen die gebruik maken van ABC zwemtraject
€ 7,40
Entree > 15jaar
voor begeleiders vanaf 16 jaar
€ 72,40
Diploma pakket
Oefenzwemmen voor je zwemdiploma. Incl. 3 oefenlessen, 1 testles. je diploma en medaille