Privé zwemles

Privé zwemles

Merk je dat er wat meer aandacht nodig is om de zwemtechnieken onder de knie te krijgen? Naast ons reguliere ABC zwemtraject bieden we bij Pica Mare Gennep ook privé zwemlessen aan waarbij onze instructeurs op jouw wensen en behoeftes een zwemles  samenstellen.

Onze instructeurs hebben ervaring met het coachen en met het begeleiden om een ABC diploma te behalen. Heb je al een ABC diploma, maar wil je zwemtechnieken verbeteren? Ook dan kunnen we een privé les voor je samenstellen. Stel je specifieke vraag onder aan deze pagina.


Zwemlessen afgestemd op je persoonlijke situatie

Deze zwemles vindt 1 op 1 plaats, waardoor je veel minder prikkels ervaart dan wanneer je in een groep zwemt. Doordat we naar je persoonlijke situatie kijken, geven we aandacht aan de punten die je nog niet goed beheerst en nog kan ontwikkelen.

Een privé zwemles duurt 30 minuten en is altijd met een vaste instructeur. Op deze manier kunnen we je persoonlijke ontwikkeling zo optimaal mogelijk maken. Samen maken we afspraken over de doelen die je wilt behalen en de aanpak die daar het beste bij past.


Waarom wil je privé zwemlessen bij Pica Mare?

  • Volledige 1 op 1 aandacht voor de deelnemer
  • Duidelijke structuur en ritme in de lessen
  • Persoonlijke ontwikkel plan

Wat zijn de kosten?

Privé zwemles
€ 54,40
30 min
30 min 1 op 1 priveles
€ 73,60
45 min
45 min 1 op 1 priveles

Proefles privé zwemmen

Heb je specifieke wensen of vragen? Vraag een proefles aan en geef je vragen aan ons door.

Stel hem in dit veld: