Aquafun voor kids

Aquafun

Een les voor kinderen in het bezit van minimaal een zwemdiploma B. Met veel plezier en energie hebben we een lesprogramma opgezet met uitdagende opdrachten. Denk aan lekker survivallen en waterpolo, maar ook aan het verbeteren van je zwemslagen.

Hoe is Aquafun opgezet?

Bij de Aquafunles van maandag kiezen we iedere 3 maanden een onderwerp wat we uitlichten. Voor elk onderdeel kun je 3 diploma´s behalen. Zo starten we bijvoorbeeld met het onderdeel plankspringen. Aan het einde van een onderdeel organiseren we zelf een diploma-moment waarbij je een certificaat kunt behalen.

Tijdens deze zwemactiviteit zijn er altijd twee instructeurs aanwezig. Zij zullen je aanwijzingen en opdrachten geven. In een groep ga je gezamenlijk aan de slag met het op een leuke manier verbeteren van je zwemtechnieken.

Twee soorten Aquafun lessen

Pica Mare biedt 2 varianten van dit zwemavontuur. Op de maandagen bieden we het programma zoals bovenstaand omschreven, waarbij we op een energieke manier doelgericht aan de slag gaan met het verbeteren van o.a. zwemtechnieken zoals snorkelen en survaivellen. Maar ook thema’s als waterpolo komen aan bod.

Op de zaterdagen organiseren we ook een Aquafun les, echter staat dan plezier en ravotten in het water voorop. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes kun je lekker kuiten in het water. Ook dan is er een instructeur aanwezig die opdrachten zal geven.

Het verschil? Op maandag behandelen we specifieke thema’s en trainen we voor verbetering van technieken. Op zaterdag staan samen spelen en plezier voorop.

Wanneer vinden de lessen plaats?

Ma
16:30 - 17:30
Aquafun
Zwemvaardigheid 1-3
Za
09:00 - 10:00
Aquafun waterpret
Waterpret editie
Ma
16:30 - 17:30
Aquafun
Zwemvaardigheid 1-3
Za
09:00 - 10:00
Aquafun waterpret
Waterpret editie

Wat kost Aquafun?

Aquafun
€ 8,70
Entree
losse entree voor aquafun les
€ 33,70
Maandabonnement
Maandabonnement (automatische incasso) Persoonsgebonden, excl (eenmalig )paskosten € 12,50
€ 86,80
12- bezoekenkaart
6 maanden geldig. excl. eenmalig paskosten € 12,50
€ 173,50
25- bezoekenkaart
12 maanden geldig. excl. eenmalig paskosten € 12,50

Wil je een keer gratis mee doen?

Schrijf je in via onderstaand formulier en kom snel een keer samen met ons ravotten.

Stel hem in dit veld:
Contact Pica Mare

Pica Mare Gennep

Pica Mare, dé sportaccommodatie in regio Gennep waar je kan sporten, zwemmen, ontspannen én kan genieten van culturele bijeenkomsten.