Inschrijven zwemlessen

Inschrijven voor zwemlessen

Wil jij je inschrijven voor zwemlessen? Dan ben je bij De Joffer aan het juiste adres. We bieden een divers aanbod aan zwemactiviteiten zoals: ABC zwemlessen, Baby- en peuterzwemmen, zwemvaardigheden en zwemles voor volwassenen.

Kom je van een ander zwembad? Dan kijken we in een zij-instroom les welk niveau je hebt zodat je in het passende niveau kunt instromen. Vind hier ook meer informatie over onze tarieven en de agenda.

Via het onderstaande formulier kun jij aangeven voor welke zwemles jij je graag in wilt schrijven. Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de inschrijving te voltooien. Heb je nog een specifieke vraag over een zwemles? Vermeld deze dan in het opmerkingen veld.

 

Wil je eerst een proefles doen?

Wil je voordat je je inschrijft een keer mee komen zwemmen? Dat kan! Via onze overzichtspagina klik je op het zwemproduct van je keuze, vervolgens kun je hier heel gemakkelijk een proefles aanvragen. Zien we je snel in ons zwembad terug?

Inschrijven voor een van onze zwemlessen?

Dat kan, vul het onderstaande formulier in dan nemen wij contact met je op!

Contact Us

Stel hem in dit veld:
ABC Snelcursus

Sportcomplex De Joffer

De Joffer, hét sportcomplex in Voerendaal waar je kunt zwemmen, sporten én kunt ontspannen in de sauna en horeca faciliteiten.